Esittelen tässä muutamia erikoiskasvohoitoja tarkemmin. Aikaa varatessasi sinun ei tarvitse tietää mikä erikoiskasvohoito olisi sinulle sopivin. Hoitoon tullessa neuvottelemme yhdessä mikä erikoiskasvohoito olisi paras hoito sinun ihosi tarpeisiin.

Hyaluronihappohoito

Tehokosteuttava Hydra-Hyal hoito siloittaa alkavat juonteet. Ainutlaatuinen hyaluronihappohoito perustuu innovatiiviseen Hydra-Hyal-teknologiaan, joka tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta raikkaan näköisen. Hydra-Hyalin sisältämä hyaluronihappo on kuivan ihon pelastaja! Se sitoo kosteutta jopa 1000-kertaisesti oman painonsa verran. Heksapeptidit ovat luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto botoksille. Ne ehkäisevät ilmejuonteita "rentouttamalla" kasvojen lihaksia. Hydra-Hyal hyaluronihappohoito täydentää juonteita sisältäpäin, jolloin iho silottuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalta.

SOS - couperosaihonhoito

SOS-apu couperosiholle. Couperosa on iho-ongelma, joka koskettaa varsin montaa suomalaista. Vaalea ja herkkä iho yhdistettynä äärimmäisiin sääolosuhteisiin on resepti couperosan puhkeamiselle. Bielenda tarjoaa tehokkaan, kolmen aktiiviaineen yhdistelmää hyödyntävän hoidon couperosaiholle. Hoito auttaa jo näkyviin oireisiin sekä ehkäisee couperosan voimistumista vahvistamalla ihon omaa puolustuskykyä. Näin hoidamme myös ihoa, emme ainoastaan oireita.

Hyästit Aknelle - rasvaisen ihon hoito

Puhdas iho Anti-Aknella. Akne on yleistyvä ongelma aikuisella iholla. Aikuisiän akne johtuu usein hormonaalisista muutoksista ja voi puhjeta mille tahansa ihotyypille. Akneiho kaipaa hellävaraisia, mutta tehokkaita ja kuorivia tuotteita. Anti-aknehoito pohjautuu monipuoliseen yhdistelmään erilaisia happoja, sinkkiä ja kosteuttavia aineosia. Hoito aloitetaan kotona viikkoa ennen varsinaista hoitoa esikuorinnalla. Hoitolassa suoritetaan kuorinta erittäin tehokkaalla 45% shikimi+laktobioni+maitohappokuorinnalla. Hoito on räätälöity erityisesti epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle aikuiselle iholle. Eri happojen yhdistelmällä kirkastat ihoa sekä vähennät juonteita ja epäpuhtauksia ilman ihoärsytystä.

Argan kantasoluhoito

Argania on pitkään kutsuttu nuoruuden eliksiiriksi. Uusi teknologia mahdollistaa nyt arganien hyödyn maksimoinnin ihonhoidossa. Hoidossa hyödynnetään kosmetiikan maailmassa ainutlaatuista sveitsiläistä PhytoCellTecArgan kantasoluteknologiaa, joka mahdollistaa ihoa kiinteyttävien kantasolujen penetroitumisen ihoon. Ole ensimmäisten joukossa ja koe ennennäkemättömät hoitotulokset!

Laser Lift hoito

Kohottava Lase lifting-hoito. Bielendan Laser Lifting-hoito on saanut inspiraationsa esteettisen kirurgian laserhoidoista. Hoidoissa käytettävät ultraääni ja LED-valoterapia yhdistettynä tehokkaaseen Lase-Lift-yhdisteeseen stimuloivat kollageenin tuotantoa ja ehkäisevät ihon valovanhenemista. Tuloksena kiinteytynyt, elastinen ja kirkkaan sävyinen iho.

Happohoito

Bielendan happohoito on kehitetty aikuiselle iholle, jossa esiintyy juonteita, pigmenttimuutoksia sekä ihon pinnan epätasaisuutta. Hoito parantaa elastisuutta, kirkastaa ihon sävyä sekä silottaa ihon pintaa ja juonteita. Kuorinta myös puhdistaa ihoa ja vähentää ihon rasvoittumista. Soveltuu myös arpien hoitoon. Tuloksena näkyvästi nuorempi ja tasaisempi iho.

Kultahoito

Heleänä juhliin! Pikakaunistava kultahoito. Näytät parhaimmiltasi uuden Bielendan kultahoidon avulla. Hoito kiinteyttää ja heleyttää aikuista ihoa ja sopii erinomaisesti myös pikakaunistajaksi ennen juhlia. Tuotteet sisältävät ylellistä kolloidista kultaa, joka edistää ihon aineenvaihduntaa, silottaa ilmejuonteita, stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kosteuttaa tehokkaasti. Mikä parasta-tähän luksukseen jokaisella on varaa! Tulokset ovat havaittavissa välittömästi ja juhlat voivat alkaa!