Suihkurusketus

Teemme suihkurusketuksia Vita Liberata sarjalla, jolla saadaan aikaan erittäin luonnollinen rusketus ja joka lisäksi hoitaa ihoasi. Vita Liberata tuotteen pohja raaka-aineena käytetään Aloe Veran lehtivettä, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.
Vita Liberata suihkurusketus on nopea tapa saada iholle ylellisen kaunis, luonnollisen oloinen ja tasainen väri. 80 % orgaanisista luomuraaka-aineista valmistettu rusketus on iholla täysin tuoksuton.Kuivuu nopeasti suihkutuksen jälkeen, eikä jätä ihoa tahmeaksi. Tuote ei sisällä alkoholia, parabeeneja eikä hajusteita. Tuotetta voidaan käyttää myös atooppiselle iholle.

Ennen rusketukseen saapumista
Kuori vartalo edellisenä päivänä kuolleesta ihosolukosta. Kosteuta iho myös hyvin. Jos haluat samalla viikolla poistattaa myös ihokarvasi tai käydä jalkahoidossa, tee se ennen suihkurusketusta.

Pukeudu mustiin tai tummiin löysiin vaatteisiin. Tuore väripinta saattaa hiukan tarhata. Tahrat lähtevät vaatteista normaalissa konepesussa. Hoitolastamme löytyy kertakäyttöisiä stringejä, mutta voit pukeutua myös omiin bikineihisi tai alusasuihin.

Suihkurusketuksen jälkeen
Kun ihollasi on tuore suihkurusketus, et saa pestä sitä pois 12 tuntiin. Varsinainen väriaine tekeytyy tuona aikana.

Kysy myös Vita Liberatan kotihoitotuotteita!