Katsoppa tämä :)

Sain mahdollisuuden tutustua Lr Health and Beauty tuotteisiin vuonna 2015 ja työskentelinkin niiden parissa pari vuotta. Mutta sitten tielleni tuli mahdollisuus ostaa Kemikalia Outa ja tartuin tähän tilaisuuteen ja jouduin jättämään Lr tuotteet pois ajan puutteen vuoksi.
Mutta pikkuhiljaa huomasin, että en voinut enää niin hyvin, sillä olin jättänyt myös Lr.n hyvinvointituotteet pois käytöstä ja huomasin monta asiaa itsessäni, mitkä alkoivat ilmoitella siitä, että nyt hyvinvointini alkaa reistata.
Ja syksyllä 2018 palasin takaisin Lr tuotteiden pariin ja samalla kun otin tuotteet itselle käyttöön, aloin myös kertoa asiakkailleni tuotteista ja niiden mahtavista vaikutuksista ja sen myötä sainkin myyntiä ja otin sitten tuotteet itselle myyntiin Outaan.
Ja tuntuu kuin olisin palannut kotiin, ihanat positiiviset ihmiset sain takasin ympärilleni, tuotteiden vaikutus alkoi näkyä itsellä tosi nopeasti ja pääsin mukaan mahtaviin koulutuksiin.
Eli meiltä Outasta saa nyt Lr.n niin hyvinvointituotteita, kuin ihon- ja kauneudenhoitotuotteita, sekä meikit ja tuoksut.
Ja jos sinä kaipaat elämääsi lisää haasteita, lisäansioita tai jopa uuden työn, ota minuun yhteyttä, niin kerron sinulle tästä työstä enemmän.
-Tarjoamme sinulle luotettavan ja hyvämaineisen hyvinvointi- ja kauneusalan markkinointikonseptin käyttöösi ilman riskiä,
-Oma ILMAINEN nettisivusto jossa ILMAINEN verkkokauppa ladukkailla tuotteilla!
-Voit alkaa myös osa-aikaiseksi ja saada merkittäviä tuloja.
-Useita kymmeniä eri tapoja toimia elämäntilanteesi mukaan.
-Voit toimia myös ilman omaa yritystä, yksityishenkilönä.
-Tuote- ja liiketoimintakoulutuksen verkkoseminaareina omalta koneeltasi
-Laadukkaat saksalaiset tuotteet mm. hyvinvointiin, kauneuteen, vartalonhoitoon ja painonhallintaan
-Laadukkaat iho -ja kosmetiikkasarjat
-Ainutlaatuisen auto-ohjelman, jossa sinun on mahdollista saada auto käyttöösi
Liity iloiseen ja hyvinvoivaan joukkoomme.
Lähde mukaan yritykseen, joka on vuonna 2015 palkittu Euroopan parhaimmaksi suoramyyntiyritykseksi . Jo yli 33 vuotta luotettavaa toimintaa. Suomessa nämä hyvämaineiset tuotteet sekä pohjoismaiden konttori ovat olleet jo yli 20 vuotta.


https://www.lrworld.com/outa