Dermatude - vaihtoehto kasvojenkohotukselle

Dermatude-tuotemerkki edustaa ainutlaatuista ja innovatiivista metaterapiahoitoa. Metaterapiassa on kyse ihon aktivointiterapiasta jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa.

Metaterapiaa kutsutaan ”vaihtoehdoksi kasvojenkohotukselle” koska se on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat ihonhoidostaan enemmän tuloksia, mutta jotka eivät ole halukkaita otattamaan esimerkiksi botuliinitoksiinia tai muita pistoshoitoja, tai vielä radikaalimpiin hoitoihin kuten plastiikkakirurgisiin leikkauksiin. Dermatude- metaterapiahoito on hoitomuoto joita voivat tehdä kosmetologit tai sairaan/terveydenhoitajat joilla on aiheeseen riittävä koulutus. Hoitomuodon tulokset ovat kuitenkin yhtä näyttäviä kuin muissa invasiivissa hoitomuodoissa – kuitenkin ilman riskiä! Kun valitset Dermatuden, valitset luonnollisimman mahdollisen tavan kiinteyttää ja muokata ihon tekstuuria – turvallisesti samalla kun ihon rypyt ja juonteet häivyttyvät.

Metaterapia on edistynyt kaksitoimintoinen hoitomuoto jossa ihon pintaan tehdään tuhansia, mikroskooppisen pieniä, tarkkoja lävistyksiä jotka aktivoivat itsessään kehon luonnollisen korjautumismekanismin. Ihon luonnollinen kollageenintuotanto käynnistyy, kun siihen tehdään näitä mikrolävistyksiä. Hoidon aikana vaikuttavia aineita syötetään ihoon missä elävät solut ovat ne käyttöön ja saavat ravinteita. Aktiiviaineet auttavat ihoa parantumaan ja edistävät uuden kollageenin muodostumista saaden aikaan täydelliset olosuhteet näkyvien, luonnollisten ihonhoitotulosten aikaansaamiseksi.

Dermatude tarjoaa tehokkaat ratkaisut erityisesti ihon ikääntymisen tuomiin haasteisiin. Se edustaa uusinta ihonhoitoteknologiaa, jossa perinteistä neulaustekniikkaa on paranneltu siten että hoito on kivuttomampaa ja turvallisempaa, kuin tähän asti. Puhutaan metaterapia nimisestä hoitomuodosta, jonka Dermatude niminen yritys on kehittänyt ja patentoinut. Dermatudessa ei ole riskiä ihonalaiskudoksen vaurioitumisesta. Sen varmistavat patentoidut Flex Head- teknologia hoitopäät, jotka takaavat ettei neulat mene liian syvälle ihoon vaan hoitopää muotoilee ihon muotoja jolloin terät ulottuvat aina samaan syvyyteen joka kohdassa tasaisesti. Lisäksi kertakäyttöiset steriilit neulat takaavat täydellisen hygienisyyden. Lisäksi tässä hoitomuodossa erikoista on se että neulat eivät ole terästä vaan poly carbonaatti nimistä kovaa muovia, jonka ansiosta neulaus saadaan kivuttomammaksi.

Dermatude on siis markkinoiden turvallisin neulausjärjestelmä, joka ei aiheuta ihon alle arpikudosta joka ajan myötä kun iho ohenee, saattaa tulla esiin ihon epätasaisuutena.

Dermatude hoidoilla pystytään vaikuttamaan erityisesti veltostuneeseen ihoon sekä juonteisiin ja ryppyihin sekä pigmenttimuutoksiin.

Hoito voidaan tehdä pelkästään kasvoille tai sitten kasvoille kaulalle sekä decolleteelle. Dermatudella pystytään käsittelemään myöskin herkkä silmänympärysiho ja sen käsittely kuuluukin aina vakiona Dermatude hoitoihin.